Μαρία Σολωμού: Με τον Μάριο Αθανασίου και τον Πάνο Μουζουράκη στο θέατρο!

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου, όμως διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις και χάρη στον 10χρονο γιο τους Αλέξανδρο είναι πολύ δεμένοι. Οι δυο τους μάλιστα, στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα, ενώ ο Μάριος (που πριν λίγο καιρό έγινε ξανά μπαμπάς με την νέα του σύντροφο) έχει φιλικές σχέσεις και με τον Πάνο Μουζουράκη.
Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην παράσταση Hangover, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο μικρός Αλέξανδρος μιλά και παίζει μαζί με τον καλό του φίλο… Πάνο και τον μπαμπά του, Μάριο. Μετά από έξι χρόνια σχέσεις, άλλωστε, με την μητέρα του γιου του, ο Μάριος Αθανασίου δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον Πάνο Μουζουράκη. Αντίθετα, αυτό που θέλει είναι να είναι χαρούμενοι τόσο ο Αλέξανδρος, όσο και η Μαρία.
Έτσι, όταν οι τρεις τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ”, η Μαρία Σολωμού φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον πρώην της Μάριο Αθανασίου, αλλά και μαζί με τον αγαπημένο της Πάνο Μουζουράκη! Να σου πω, εδώ, ότι τον τελευταίο χρόνο η Μαρία και ο Πάνος ζουν πια μαζί στο ίδιο σπίτι… και φυσικά μαζί τους είναι και ο Αλέξανδρος.
Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More