Μαρία Σολωμού: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Mente Fuerte από τη βόλτα τους

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte να μν έχουν παραδεχτεί ανοιχτά τη σχέση τους ωστόσο, όλα δείχνουν πως οι δυο τους έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μετά τις αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις και τα κοινά βίντεο στο Tik-Tok που μαρτυρούν ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από δυο απλοί φίλοι, τώρα ο Mente Fuerte δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από μια έξοδό τους επιβεβαιώνοντας πως μέρα με τη μέρα μεγαλώνει το δέσιμο ανάμεσά τους. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ράπερ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram από τη βόλτα του με τη Μαρία Σολωμού και τον σκύλο του στα Νότια Προάστια.

«Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό», ανέφερε για τον Mente Fuerte σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Fipster η Μαρία Σολωμού ενώ σε άλλες δηλώσεις της, αποφεύγοντας να προσδιορίσει την ακριβή τους σχέση αρκέστηκε να πει, «Είναι αυτό που βλέπετε».

Ενώ από τη δική του πλευρά ο Mente Fuerte σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Θέμη Γεωργαντά την είχε χαρακτηρίσει ως την “μούσα του έρωτα”.

Read More

And More