Μαρία Σολωμού: Οι μαγικές στιγμές στο Λονδίνο, μετά την παράσταση που έδωσε! [pics,vid]

Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στο Λονδίνο και περνάει υπέροχα! Η αγαπημένη ηθοποιός ταξίδεψε στην βρετανική πρωτεύουσα, με αφορμή το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης “Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη” στο Notting Hill. Η ρομαντική κομεντί του Δημήτρη Κουρούμπαλη – με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την Μαρία Σολωμού – είχε ανέβει στην Αθήνα με τεράστια επιτυχία πριν περίπου τρία χρόνια, ωστόσο η παραγωγή αποφάσισε να πάνε Λονδίνο για δύο μόνο παραστάσεις.

Λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία της με την “Βερβερίτσα”, η Μαρία Σολωμού προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο γίνεται τον “ελεύθερο” χρόνο της! Αφού δέχτηκε τεράστια αγάπη και ένα μεγάλο χειροκρότημα από τους Έλληνες ομογενείς που πήγαν να δουν την θεατρική παράσταση, η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε τις βόλτες στα πιο γνωστά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η Μαρία Σολωμού, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα Instagram Stories της, έχει σκοπό να μπει σε κάθε μαγαζί που θα βρει μπροστά της. Ως γνωστό, το Λονδίνο διαθέτει μια υπέροχη αγορά και η ηθοποιός πρόκειται να το εκμεταλλευτεί ιδιαίτερα! Η ίδια περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρία Σολωμού έχει ξετρελαθεί με τα υπέροχα κτίρια του Λονδίνου!

Read More

And More