Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Από την ημέρα που ο Πάνος Μουζουράκης επέστρεψε μόνιμα από την Αμερική στην Ελλάδα είναι πραγματικά αχώριστος με την Μαρία Σολωμού. Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz μπορεί να δοκιμάστηκε πρόσφατα, όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης έμεινε για μερικούς μήνες στο Los Angeles, για να κυνηγήσει το όνειρό του –πραγματοποιώντας κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες- αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να είναι full in love και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Η αλήθεια είναι πως η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους, αν και προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους, δεν έχουν κρύψει αυτήν την όμορφη σχέση, αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας για το πρόσωπο του άλλου.

Η γοητευτική ηθοποιός δεν χάνει εμφάνιση του αγαπημένου της, ενώ όταν ο Πάνος δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, παίρνει την Μαρία και διασκεδάζουν σχεδόν κάθε βράδυ! Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Οι δυο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά στους φωτογράφους, δείχνοντας πως ο έρωτας… καλά κρατεί, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν το μοναδικό show του λαϊκού τραγουδιστή.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More