Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Μαζί στην Μύκονο για το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! [pics]

Τι και αν κυκλοφορούν συνεχώς φήμες που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης είναι ακόμη μαζί και ερωτευμένοι. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έφυγε για κάποιο διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκοπό να κυνηγήσει μία καριέρα στο εξωτερικό, κάνοντας έτσι δύσκολη τη σχέση του με την γοητευτική ηθοποιό. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα για τις ανάγκες του The Voice of Greece στον ΣΚΑΪ, γύρισε και στην αγκαλιά της αγαπημένης του!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στην Μύκονο, όπου ταξίδεψαν μαζί για να δώσουν το παρών στον λαμπερό γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Έτσι, η Μαρία και ο Πάνος έβαλαν τέλος στα σενάρια και στις φήμες που τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί και πολύ ερωτευμένο. Οι δυο τους πίστευαν πως ο έρωτάς τους θα περνούσε πολύ πιο δύσκολες ώρες τώρα απ’ ότι τελικά συνέβη.

Γιατί, εκείνος αν δεν δεχόταν δελεαστικές προτάσεις από Ελλάδα, θα παρέμενε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε εγκατασταθεί από την περασμένη άνοιξη. Τότε, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η απόσταση θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους, έδειχναν αποφασισμένοι να παλέψουν γι’ αυτό τον έρωτα που ξεκίνησε πριν περίπου οκτώ χρόνια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More