Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρών στην ίδια εκδήλωση

Το βράδυ της Τετάρτης, 8/2, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα ενός εκ των πιο δημοφιλών μιούζικαλ παγκοσμίως του “The Fantom of the Opera” στο Christmas Theater.

Στην εντυπωσιακή πρεμιέρα έδωσαν το «παρών» και αρκετοί Έλληνες καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι δυο καλλιτέχνες που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια, έφτασαν στον χώρο της εκδήλωσης με διαφορετικές παρέες και σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν συναντήθηκαν καθόλου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο θέατρο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές, απλώς μπορεί ο ένας να μην αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου, καθώς το Christmas Theater είναι ιδιαίτερα μεγάλο και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί ήταν επίσης πολύς.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως η Μαρία Σολωμού πόζαρε στους φωτογράφους, σε αντίθεση με τον Πάνο Μουζουράκη που απέφυγε κάμερες και δημοσιογράφους και προτίμησε να ανταλλάξει μερικές κουβέντες με τους φίλους του.

 

Read More

And More