Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Τρυφερά ενσταντανέ σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης είναι full in love και αυτό φαίνεται σε κάθε έξοδό τους! Το ζευγάρι έχει αυξήσει τις κοινές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, επιλέγοντας είτε να παρακολουθήσει κάποια θεατρική παράσταση είτε να διασκεδάσει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης βρίσκονται σε μία από τις καλύτερες φάσεις τους, παρά τις φήμες που τους θέλουν συνέχεια να μην είναι ζευγάρι ή να περνάνε κρίση στην σχέση τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε άκρως διαχυτικές στιγμές στο Estate. Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκαν με καλή παρέα στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και διασκέδασαν ως το πρωί με τις επιτυχίες του κορυφαίου Έλληνα σταρ.
Βέβαια, τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον. Έτσι δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, με την Μαρία και τον Πάνο να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους. Άλλωστε ο έρωτας δεν κρύβεται!
Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More