Μαρία Σολωμού: Πιο ανανεωμένη από ποτέ διασκέδασε με συνάδελφους στο Estate [pics]

Το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος, επέλεξε για να διασκεδάσει το βράδυ του Σαββάτου η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός, που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Βρε καλώς τους” στο θέατρο Βρετάνια, διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή της, αφού μετά το χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη πριν μερικούς μήνες, έχει κάνει focus στα επαγγελματικά της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μαρία Σολωμού κατά τη διάρκεια της παραμονής στο μαγαζί μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Κώστα Χωρινό. Η παρέα απόλαυσε το πρόγραμμα των αγαπημένων καλλιτεχνών, ενώ δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει με τις επιτυχίες τους. Η μελαχρινή ηθοποιός φορώντας ένα σέξι κορμάκι και ένα στενό μαύρο παντελόνι μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ και με ένα με μεγάλο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη, η Μαρία Σολωμού πόζαρε στον φωτογραφικό φακό που την εντόπισε στο νυχτερινό κέντρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η ίδια δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τον Κώστα Χωρινό, ενώ οι δυο τους αποχώρησαν μαζί από το μαγαζί τα ξημερώματα.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP, Papadakis

Read More

And More