Μαρία Σολωμού: “Πήρα ένα κιλό στην καραντίνα! Γυμνάζομαι κάθε μέρα” Video

Η Μαρία Σολωμού περνάει άκρως δημιουργικά την καραντίνα, καθώς την τελευταία εβδομάδα παίζει σε… σειρά! Η γνωστή ηθοποιός μαζί με την Μαρία Κωνσταντάκη, την Σύλβια Δεληκούρα και την Κατερίνα Θεοχάρη πρωταγωνιστούν στο πρώτο διαδικτυακό σήριαλ με θέμα την περίοδο του κορονοϊού και τίτλο «Οι Εγκλωβισμένες» που γυρίζεται μέσα στα σπίτια τους. Οι τέσσερις γυναίκες βιώνουν με διαφορετικό τρόπο τον εγκλεισμό και μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου με τις ατάκες τους.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Σολωμού μίλησε μέσω Skype στο Live Tonight και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητά της αυτές τις ημέρες. Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, βγαίνει σχεδόν κάθε μέρα για μια φορά, με σκοπό να βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον Λυκαβηττό, ενώ καθημερινά γυμνάζεται, κάτι που δεν έκανε καθόλου πριν. Μάλιστα, όπως είπε χιουμοριστικά στον Γρηγόρη πήρε ένα ολόκληρο κιλό!

Η Μαρία, Σολωμού, πριν τον εγκλεισμό της στο σπίτι, είχε αυξήσει τις βραδινές εξόδους της και έβγαινε σχεδόν κάθε νύχτα. Ωστόσο αυτό που της λείπει περισσότερο δεν είναι το ξενύχτι και η διασκέδαση αλλά να πιει ένα ποτό με τις κολλητές της.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο Live Tonight:

Read More

And More