Μαρία Σολωμού: Πρεμιέρα με τον Πάνο Μουζουράκη στο πλευρό της! [pics]

Πρεμιέρα στο θέατρο Ιλίσια Βολονάκη έκανε η Μαρία Σολωμού και από το πλευρό της δεν έλειπε ο σύντροφός της Πάνος Μουζουράκης. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη στην παράσταση “Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη” και κάνει δυναμικό come back…

Ανανεωμένη χαμογελαστή και έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη (που μπορεί να μην κέρδισε το Voice, αλλά έκλεψε σίγουρα τις εντυπώσεις με τους τυμπανιστές του) βρέθηκε και πάλι στο θεατρικό σανίδι με ένα ρόλο έκπληξη. Κοντά της για να την εμψυχώσουν και να την στηρίξουν ήταν ακόμη φίλοι και συνάδελφοί της, αλλά και η κολλητή της Κατερίνα Θεοχάρη.

Όσο για την υπόθεση του έργου; Πρόκειται για μια ανατρεπτική ερωτική κωμωδία η οποία παρακολουθεί την ανορθόδοξη πορεία ενός ζευγαριού. Η Μαργαρίτα κι ο τύπος χωρίζουν εγωιστικά ύστερα από χρόνια σχέσης, ενώ αγαπιούνται ακόμα. Ξαναβρίσκονται έπειτα από καιρό κάτω απ’ τις πιο περίεργες συνθήκες: συγκατοικούν στο κέντρο της πόλης ενώ τους χωρίζει ένας λεπτός τοίχος που τους επιτρέπει να ακούγονται, αλλά όχι να βλέπονται. Δεν αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον και ξεκινούν μια επεισοδιακή συγκατοίκηση που έχει σαν αποτέλεσμα να ξανασυστηθούν από την αρχή και να ξαναερωτευτούν.

Πότε όμως και πώς θα πέσει ο τοίχος που τους χωρίζει;

Δες φωτογραφίες:

Μαρία Σολωμού, Φρόσω Κορρού, Δημήτρης Κουρούμπαλης

Κατερίνα Θεοχάρη, Πάνος Μουζουράκης

Άννα Φόνσου

Σύλβια δεληκούρα, Κατερίνα Θεοχάρη

Read More

And More