Μαρία Σολωμού: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι με rock look! Φωτογραφίες

Η Μαρία Σολωμού διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της, αφού δεν σταματά να κάνει πράγματα που αγαπά και την χαροποιούν. Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Λαμπέτη, όπου σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης και πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το καθημερινό πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο, αλλά εκείνη πάντα προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο και να τον αφιερώνει στα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο γιος της, Αλέξανδρος, που αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της, αλλά και οι φίλοι της.

Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο με τις κολλητές της, Τόνια Σωτηροπούλου και Κατρίνα Τσάνταλη, η Μαρία Σολωμού επέστρεψε στην Αθήνα και την κανονική της ζωή. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρωινή βόλτα της στο Κολωνάκι, μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο.

Με rock look, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά στα μάτια, η ηθοποιός απόλαυσε τη βόλτα της, ενώ πραγματοποίησε και κάποιες αγορές από κατάστημα της περιοχής. Όσοι την είδαν από κοντά δεν πήραν τα μάτια τους από πάνω τους και όχι άδικα, αφού είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More