Μαρία Σολωμού: Προσεύχεται για μία μπόρα που θα σβήσει τις φωτιές – Συγκινούν τα λόγια της

Συγκλονισμένοι οι περισσότεροι Έλληνες παρακολουθούν τις δραματικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι των περιοχών που φλέγονται, αφού η φωτιά έχει καταστρέψει τις περιουσίες τους, αφήνοντας μόνο στάχτη και αποκαΐδια. Η Μαρία Σολωμού έχει συμβάλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στη βοήθεια των πυρόπληκτων, ενώ ελπίζει σε ένα θαύμα.

Οι πύρινες φλόγες είναι ανεξέλεγκτες σε πολλές περιοχές της χώρας μας, με αμέτρητα χιλιόμετρα δασικής εκτάσεως να τυλίγονται στις φλόγες. Οι φωτιές συνεχίζονται για ακόμα ένα εικοσιτετράωρο, με την αγωνία και το άγχος όλων για το τι μέλλει γενέσθαι να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Η γνωστή ηθοποιός, σοκαρισμένη απ΄ όσα συμβαίνουν, προσεύχεται για μία καλοκαιρινή μπόρα που θα δώσει τέλος στην καταστροφή. 

“Παναγία μου, κάνε να βρέξει…. Να έρθει μια μπόρα σαν αυτές τις καλοκαιρινές, τις χωρίς λόγο… αυτές που μας κάνουν να χαμογελάμε από ξάφνιασμα και ανακούφιση από τη ζέστη! Μια μπόρα Παναγία μου, τώρα !!! Με λόγο αυτή τη φορά… Παναγία μου… Παναγία μου… Παναγία μου…”, έγραψε η Μαρία Σολωμού.

Read More

And More