Μαρία Σολωμού: Τα σχόλια του γιου της για τις podcast εκπομπές της

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή τα podcast που παρουσιάζει αλλά και την πρόσφατη εκπομπή της στο youtube με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο.

«Έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί εγώ χτυπιέμαι, φωνάζω, κάνω ράνω και είναι αυτό! Δεν είμαι έτσι κανονικά, δεν χτυπιέμαι, είναι το concept, τέτοιο», είπε για τα podcast που παρουσιάζει.

«Φοβηθήκατε μήπως πέσουν να σας φάνε; Να πούνε γιατί η Μαρία τα κάνει όλα αυτά;» ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Μαρία Σολωμού από τη δημοσιογράφο.

«Όχι, Μπούρδες είναι όλα αυτά. Ό,τι γουστάρεις μπορείς να κάνεις, χωρίς ταμπέλα. Το ότι κάποιος ηθοποιός μπορεί να παρουσιάζει κάτι πολύ καλά – που έχουμε πολλούς που έχουν αυτό το ταλέντο – τους κάνει λιγότερο καλούς ηθοποιού;  Δεν καταλαβαίνω», ανέφερε η Μαρία Σολωμού. 

«Επίσης εγώ ξεκίνησα με podcast. Τουλάχιστον αυτό που έχω καταφέρει από αυτό το πράγμα είναι να κάνω γνωστά τα podcast στην Ελλάδα», τόνισε η Μαρία Σολωμού στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

«Ο γιος μου, μου λέει για τα podcast “μην μιλάς για εμένα”. Γιατί λέω συνήθως στον αέρα “ο γιος μου δεν θα το έκανε αυτό”. Εντάξει, του αρέσουν. Η συμβουλή που του δίνω για τις γυναίκες είναι να τις σέβεται. Βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο», κατέληξε η ηθοποιός.

Read More

And More