Μαρία Σολωμού: Το ταξίδι στη Μύκονο και η σχέση ζωής με τον Πάνο Μουζουράκη! [pics]

Οι μεγάλοι έρωτες δύσκολα χάνονται και αυτό φαίνεται να συμβαίνει ανάμεσα στην Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη. Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μπορεί να δοκιμάστηκε πρόσφατα, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός και performer βρέθηκε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του –πραγματοποιώντας κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες- αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να είναι full in love και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Η αλήθεια είναι πως η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης  είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους, αν και προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους, δεν έχουν κρύψει αυτήν την όμορφη σχέση, αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας για το πρόσωπο του άλλου.

Φυσικά, η Μαρία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Πάνο στην Αμερική, μιας και εδώ – πέρα από τον γιο της, τον Αλέξανδρο και τους φίλους της- υπήρχαν και  αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Εκείνος έφυγε για το εξωτερικό, και οι δυο τους αποφάσισαν να κρατήσουν επικοινωνία και να δουν πώς θα συνεχιστεί η όμορφη σχέση τους. Και παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να τραβούν δρόμους χωριστούς, οι δυο τους κατάφεραν –παρά τις δυσκολίες να κρατήσουν τη φλόγα δυνατή!

Η επανένωση τους γίνεται με την επιστροφή του Πάνου Μουζουράκη στην Ελλάδα και οι δυο τους είναι και πάλι αχώριστοι… σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους «τσάκωσε» στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Μύκονο, όπου βρέθηκαν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μάλιστα, το ζευγάρι, μαζί με τις φίλες της Μαρίας, Σύλβια Δεληκούρα και Κατερίνα Θεοχάρη ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media, αποκαλύπτοντας πως πέρασαν… τέλεια!

 

Φωτογρασφίες από το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Φωτογραφίες από το Instagram της Σύλβια Δεληκούρα

Read More

And More