Μαρία Τσουρή – Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Βάφτιση μετ’ εμποδίων για τον μικρό τους γιο

Μπορεί να το ανέβαλλαν αρκετές φορές, αλλά η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κατάφεραν να βαπτίσουν τον δεύτερο γιο τους σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Ιανουαρίου στη συμπρωτεύουσα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Realnews, αλλά συνέπεσε με τη μεταγραφή του Έλληνα φόργουορντ στην ΑΕΚ. Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από τον Άρη -όπου έπαιζε πριν πάει στην αθηναϊκή ομάδα-, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μαζί με την οικογένειά του εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη για να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν και για δεύτερη φορά. Εν τέλει, η βάφτιση του μικρού τους γιου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη μία μέρα μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία.

“Τα βαφτίσια έγιναν τελικά στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι, μετά την αρχική αναβολή, δεν πρόλαβε να ενημερώσει εκ νέου όλους τους καλεσμένους ότι το μυστήριο θα πραγματοποιείτο τελικά μία ημέρα μετά και έτσι έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο”, αναφέρει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του διεθνούς μπασκετμπολίστα.

Η βάπτιση έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην “καρδιά” της Θεσσαλονίκης, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε brunch σε γνωστό στέκι της πόλης. Η όμορφη αθλήτρια του πόλο ονόμασε τον 12 μηνών γιο της, Πέτρο, από έναν θείο της στον οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία. Να θυμίσουμε πως το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ακόμη έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος σήμερα είναι πεντέμισι ετών.

Read More

And More