Μαρία Τζινέρη: Ποζάρει μόνο με τα… εσώρουχά της στην κουζίνα του σπιτιού της! [pics]

Οι αναρτήσεις της στο Instagram είναι… “φωτιά”! Ο λόγος για την Μαρία Τζινέρη (ή αλλιώς Mary G.) που έχει μπει δυναμικά στον χώρο της ελληνικής μουσικής και το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να μας απασχολήσει στο μέλλον. Η νεαρή τραγουδίστρια – η οποία πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο της dance τραγούδι Ahora – εκτός από ταλέντο έχει και μια υπέροχη εξωτερική εμφάνιση. Η κάθε της φωτογραφία στα social media ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη!

Πριν μερικές ημέρες, η Μαρία Τζινέρη πόζαρε μόνο με τα εσώρουχά της στον νεροχύτη της κουζίνας σε hot πόζες και ήταν πιο σέξι από ποτέ! Η νεαρή τραγουδίστρια μόλις είχε κάνει μπάνιο, ντύθηκε και άρχιζε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της, τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο νέο της βίντεο κλιπ με τίτλο “Ahora”, η Mary G. είναι πιο σέξι από ποτέ! Στην αρχή τραγουδά με μαύρα εσώρουχα, ενώ η συνέχεια είναι απλά απολαυστική. Γυμνή στην παραλία, έχοντας πάνω της μόνο κόκκινο glitter, η Μαρία είναι… “φωτιά”! Την μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο White Zippo, ενώ τους στίχους ο Littoman. Σκηνοθέτης είναι ο Danielo Rivera και όπως θα δεις στο βίντεο, πρωταγωνιστεί το γνωστό μοντέλο, Στέλιος Νιάκαρης!

Δες το βίντεο: