Μαρία Τζομπανάκη: Μίλησε για τον παραδοσιακό γάμο της στην Κρήτη!

Με τον αγαπημένο της Γιάννη Βάλβη ένωσε τη ζωή της η Μαρία Τζομπανάκη! Η ηθοποιός έκανε την Παρασκευή το απόγευμα ένα παραδοσιακό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη και την νύφη παρέδωσε στον ευτυχή γαμπρό, ο γιος της Μαρίας, Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο γάμος που ξάφνιασε τους πάντες ήταν παραδοσιακός και ακολούθησε επίσης παραδοσιακό κρητικό γλέντι μέχρι το πρώι! Η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, στο γραφικό εκκλησάκι του Άη Δημήτρη. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν Ρένα Φεσσάρα.

Η ηθοποιός που δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, που έκανε σήμερα πρεμιέρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Έκανα ένα γάμο που κρύβει την ευγνωμοσύνη που νιώθω που γεννήθηκα σε αυτόν τον τόπο” Όταν μπορείς να ξαναρχίσεις κάτι από την αρχή γιατί να μην το κάνεις;¨”

“Αγαπώ πολύ την παράδοση. Αυτό που είμαι μέσα μου είμαι κι έξω μου. Η γνώμη του Ορφέα είναι πολύ σημαντική για μένα και όταν ο Ορφέας συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον σύντροφό μου κατάλαβα ότι όλα θα πήγαιναν καλά”..

Δες το βίντεο με το παραδοσιακό γλέντι


Read More

And More