Μαρία Τζομπανάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος με το γιο της!

Η ομοιότητα μεταξύ της Μαρίας Τζοιμπανάκη και του γοητευτικού γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, είναι εμφανής. Εκτός από τα γονίδια που μοιράζονται και τους κάνουν να μοιάζουν τόσο, οι δυο τους έχουν κάτι ακόμα κοινό. Το πάθος τους για την υποκριτική και το θέατρο.

Αυτή η κοινή αγάπη τους είναι αφορμή πολλές φορές να απολαμβάνουν μαζί θεατρικές παραστάσεις. Μπορεί η Μαρία να μην κάνει συχνά βραδινές εξόδους αλλά δεν λέει όχι στο να συνοδεύσει τον Ορφέα της.

“Ό,τι κάνω για τον γιο μου, του το χαρίζω και θα το κάνω μέχρι που θα πεθάνω, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι είναι ελάχιστο μπροστά σε αυτά που έχω πάρει από εκείνον, από την πρώτη στιγμή που τον ένιωσα μέσα μου. Δεν ήθελα το παιδί μου να εξαρτάται από εμένα”, είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Down Town.Αυτό αποδεικνύει την μεγάλη αδυναμία που του έχει.

Το TLIFE τους απαθανάτισε στο Εθνικό Θέατρο αυτή τη φορά όπου παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Άννα Καρένινα”. Μαμά και γιος πόζαραν στο τέλος του έργου χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό.

Read More

And More