Μαρία Τζομπανάκη: Τα τρυφερά λόγια της για τον Ορφέα Αυγουστίδη και η νέα ζωή στην Αμερική

Η Μαρία Τζομπανάκη, εδώ και μερικούς μήνες έχει μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη. Μετά τον γάμο της στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη, στο χωριό Μαργαρίτες στο Μυλοπόταμο, τον Σεπτέμβριο του 2016, η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της έφυγαν για Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο Γιάννης Βάλβης έχει επαγγελματικά συμφέροντα εκεί. Έτσι, η Μαρία – τον περασμένο Νοέμβριο – ακολούθησε τον σύζυγό της!

Εκεί περνά υπέροχα με τον άντρα της ζωής της αλλά έχει ξεκινήσει κι εκείνη μια δραστηριότητα που αγαπά και τη συνδέει με την Ελλάδα που λατρεύει. Η γοητευτική ηθοποιός κάνει εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos Fm της Νέας Υόρκης και είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία!

Βέβαια, όσο όμορφα και αν περνάει, της λείπει καθημερινά ο μονάκριβος γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης, στον οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία. Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρει χαρακτηριστικά για τον δύσκολο αποχωρισμό τους: “Αυτό δεν διαχειρίζεται, αλλά ο γιος μου με αγαπά, δεν με χρειάζεται, ανήκει στη ζωή του, όχι σε μένα. Δικιά μου είναι μόνο η ακατάλυτη αγάπη μου γι’ αυτόν, όπου και αν είναι, ό,τι και αν κάνει. Είναι πολύ έξυπνος, πολύ ώριμος, καλός άνθρωπος και πολύ καλός ηθοποιός. Ο Ορφέας είναι είναι η κορυφαία σχέση μου με το αντρικό στοιχείο: είναι η τελειότητα. Μου λείπει απερίγραπτα η αγκαλιά του γιου μου

Read More

And More