Μαρία Βοσκοπούλου: Διασκέδασε στην πρεμιέρα του πατέρα της και εντυπωσίασε με το τσιφτετέλι της! [pics]

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επέστρεψε στο Baraonda Music Hall, το μαγαζί του, όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος, καθώς ήταν ο πρώτος που το εγκαινίασε, δίνοντας το προσωπικό του στίγμα. Μοναδικός ερμηνευτής, σταθερή αξία, με εξαιρετική φωνή και λατρεμένες διαχρονικές επιτυχίες, ο Τόλης Βοσκόπουλος διατηρεί ζωντανή τη σχέση του με τους πολυάριθμους θαυμαστές του.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” . Ωστόσο, μεταξύ άλλων, στο πλευρό του αγαπημένου ερμηνευτή βρέθηκαν οι δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του: η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η μονάκριβη κόρη του διαχρονικού τραγουδιστή και της γοητευτικής πρόεδρου του ΕΟΤ είναι σήμερα 19 χρονών και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή δεσποινίδα. Μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο μουσικό θέατρο. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής στο τμήμα μουσικού θεάτρου της σχολής Modern Music Arts.

Μαμά και κόρη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, με την Μαρία να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της βραδιάς στην καρέκλα και να χορεύει ένα τσιφτετέλι, καθώς ο διάσημος μπαμπάς της ερμήνευε τα τραγούδια του. Λικνίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της, η νεαρή κοπέλα μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ αυτομάτως τα φλας άστραψαν πάνω της, μιας και αυτή ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε τόσο άνετη σε έξοδό της.

Στο τέλος της βραδιάς, η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκαν στο καμαρίνι του Τόλη Βοσκόπουλου, προκειμένου να τον συγχαρούν από κοντά, να του πουν τις εντυπώσεις τους και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μάλιστα, μπαμπάς και κόρη έβγαλαν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που μας έκανε να… λιώσουμε!

Δες τις φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί πώς στο «Baraonda Music Hall» μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο θα εμφανίζεται και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ένας τραγουδιστής με πλούσια μουσικά βιώματα. Μαζί τους και η Chryssanthemis, μια νέα, χαρισματική ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή και εξαιρετική παρουσία.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More