Μαρία Χούκλη και ΑΝΤ1, έδωσαν (ξανά) τα χέρια !

Η συνεργασία τους ξεκίνησε να… τρέχει ακριβώς έναν χρόνο πριν ! Αυτός ο χρόνος για την Μαρία Χούκλη και τον ΑΝΤ1, δεν ήταν καθόλου εύκολος. Ηταν ένας χρόνος που έκρυβε πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλά προβλήματα και πολύ δουλειά.

Βλέπετε, μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες που πέρασαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προσπάθησε να ξανά σταθεί στα πόδια του, να ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου, όπως επίσης και να γυρίσει σελίδα στο δημοσιογραφικό προφίλ του.

Ετσι, δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που ακούστηκαν φήμες πως υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στην Μαρία Χούκλη και στο κανάλι, από την στιγμή που η άφιξή της δεν είχε σηματοδοτήσει και την άνοδο του δελτίου στους πίνακες τηλεθέασης. Φήμες, οι οποίες ,όμως, πάντα έμεναν φήμες, από την στιγμή που οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου φρόντιζαν να επισημαίνουν σε όλους τους τόνους, πως στηρίζουν απόλυτα την επιλογή τους και πως πιστεύουν απόλυτα την Μαρία Χούκλη, οπότε δεν τίθεται κανένα απολύτως πρόβλημα…

Αυτή ,λοιπόν, την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο της γνωστής δημοσιογράφου, φρόντισαν να την κάνουν και… πράξη, ανανεώνοντας την περασμένη εβδομάδα μαζί της, την συνεργασία τους για ακόμα έναν χρόνο. Ναι, η Μαρία Χούκλη θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την σεζόν 2011-2012.

Μάλιστα, χθες έφτασε στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

“…O ANT1 και η Μαρία Χούκλη θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η καθημερινή ομαδική προσπάθεια τόσο της Μαρίας Χούκλη όσο και των Δημοσιογράφων της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 απέδωσε καρπούς. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι ήδη ορατά σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και σε επίπεδο απόδοσης του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν η Διεύθυνση Ειδησεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 δημιούργησε ένα νέο πολυθεματικό Δελτίο Ειδήσεων, με δυναμικό παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα, με άποψη, με αποκλειστικότητες, χωρίς περιττά λόγια και με την προσωπική σφραγίδα μιας καταξιωμένης δημοσιογράφου όπως είναι η Μαρία Χούκλη.
Αυτή η νέα προσέγγιση στην ενημέρωση κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και επιβραβεύτηκε. Στην τηλεοπτική σεζόν 2010 – 2011, τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσαν τη σημαντικότερη άνοδο από όλα τα άλλα δελτία ειδήσεων σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και μάλιστα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα αναμενόμενα στο ξεκίνημα αυτής της νέας προσπάθειας.
Η Μαρία Χούκλη και η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1, πάντα πιστοί στην πραγματική είδηση, θα συνεχίσουν να ερευνούν, να αποκαλύπτουν και να ερμηνεύουν ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο καλύπτοντας την ανάγκη του τηλεθεατή για άμεση, έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση…”

Read More

And More