Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου: Συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης – Οι τρυφερές αναρτήσεις

Έναν χρόνο σχέσης συμπλήρωσαν χθες ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Η γνωριμία των δυο παιδιών στον τρίτο κύκλο του GNTM όπως αποδείχθηκε εξελίχθηκε σε μια πολλή όμορφη σχέση η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Τα δύο νεαρά μοντέλα, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας, είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και τελικά έγιναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Πλέον ακολουθούν επαγγελματική καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ στηρίζουν ο ένας τον άλλο, σε κάθε τους επιλογή.

Με αφορμή την συμπλήρωση του ενός χρόνου από τη δημιουργία της σχέσης τους, τα δυο παιδιά προχώρησαν σε δυο πολύ τρυφερές αναρτήσεις δημοσιεύοντας δυο βίντεο με τους δυο τους κάτω από το νερό και τον Αιμιλιάνο να γράφει:

“Δεν περίμενα να συναντήσω τη γυναίκα των ονείρων μου πριν από ένα χρόνο. Εκείνη η μέρα έκανε τη ζωή μου ακόμα καλύτερη από ό, τι ήταν. Σ΄αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω” ενώ η Μαριαγάπη έγραψε: “Aυτός ο χρόνος ήταν σαν ευλογία αλλά η ευλογημένη είμαι εγώ. Μακάρι να δημιουργήσουμε κι άλλες όμορφες αναμνήσεις. Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω. Ήταν οι πιο όμορφες 365 μέρες της ζωής μου”.

Read More

And More