Μαριαγάπη Ξυπολιά: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαριαγάπη Ξυπολιά στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και στην εκπομπή Happy Day.

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου αλλά και για τις σχέσεις του σήμερα.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η σχέση μας ήταν δύσκολη γιατί είχαμε πάντα την απόσταση. Δεν ήθελα να χωρίσουμε αλλά εγώ δούλευα 6 μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία. Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο. Όσες φορές προσπαθείς να φτιάξεις κάτι όταν δεν υπάρχει η ίδια προσπάθεια και από τα δύο άτομα, συνήθως το χειροτερεύεις», είπε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά. 

«Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και από τη δουλειά μας και από τα προσωπικά μας. Έχει παίξει και το timing ρόλο και η πίεση που είχαμε φάει όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και όταν έχεις κάποιον στη ζωή σου τόσο καιρό δεν μπορείς να τον διαγράψεις έτσι απλά. Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφει κάποιο φωτογραφίες, είναι κομμάτι της ζωής μου δεν μπορώ να φέρομαι σαν να μην υπήρχε», πρόσθεσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

 

Read More

And More