Μαριάννα Γουλανδρή: «Εξερευνά» τις ομορφιές της Αθήνας αγκαλιά με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό!

Μαριάννα Γουλανδρή: «Εξερευνά» τις ομορφιές της Αθήνας αγκαλιά με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό! | tlife.gr

Στην Ελλάδα βρίσκονται με την μικρή Χριστιάννα τους η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός. Το ζευγάρι μπορεί να ταξιδεύει συχνά, μετά τη γέννηση της κόρης του όμως ήρθε να μείνει στην Αθήνα και δεν σταματά να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, βέβαια, βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο για τη φωτογράφηση της νέας σειράς με κοσμήματα που σχεδίασε και τώρα επέστρεψε στην Αθήνα, όπου σε λίγες μέρες θα γίνει και το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, στο οποίο θα συμμετέχει και η ίδια μέσω της Elpida Youth στην οποία και δραστηριοποιείται.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, η Μαριάννα Γουλανδρή άφησε στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έκανε τις βόλτες της στην πρωτεύουσα μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό και φυσικά την κόρη τους Χριστιάννα. Το ζευγάρι εξερεύνησε τις όμορφες γωνιές της Αθήνας με την Μαριάννα να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media!

Το love story του ζευγαριού

Η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή κι εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Φίλιππο Λαιμό, γιο του Νίκου Σ. Λαιμού. Το ζευγάρι γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια αλλά τους πήρε καιρό για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην καλή του στα τέλη του 2015 και μάλιστα στις Μαλδίβες ενώ ακολούθησαν δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και από τους δύο στα social media. Κάπως έτσι η σχέση τους έγινε ευρύτερα γνωστή αφού και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν δίνουν τροφή για σχόλια με την προσωπική τους ζωή.

Ο πολιτικός τους γάμος δεν άργησε να έρθει -παντρεύτηκαν το Δεκέμβρη του 2016- και φυσικά ανέβηκαν λίγους μήνες αργότερα και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο 4 Φλεβάρη 2017 στον ορθόδοξο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο με καλεσμένους γόνους εφοπλιστικών οικογενειών, γαλαζοαίματους και επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους πέρα από τα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη να καμαρώνουν την εγγονή τους

Την άνοιξη το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ενώ λίγους μήνες αργότερα έγινε και η βάφτιση της μικρής Χριστιάννας  στο κτήμα Λαιμού που βρίσκεται στις Σπέτσες.

READ more