Μαριάννα Γουλανδρή: Για ποιο λόγο νιώθει περήφανη;

Είναι από τα βασικά μέλη της Νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ, μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ που δραστηριοποιείται με στόχο την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και ως νέα μητέρα νιώθει ακόμη πιο ευαίσθητη απέναντι στα παιδιά. Ο λόγος για την εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, την Μαριάννα Γουλανδρή (σύζυγο του Φίλιππου Λαιμού) που πέτυχε έναν πολύ σημαντικό στόχο της και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Πρόκειται για τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας της πρώτης Θεραπευτικής Κατασκήνωσης στην Ελλάδα που λειτούργησε στο Σοφικό Κορινθίας στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων «The Rantch», με την πολύτιμη συμβολή της Elpida Youth! Ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη, η Μαριάννα Γουλανδρή ανέβασε φωτογραφίες από την κατασκήνωση και όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του σκοπού και συγκίνησε!

«Όλοι εμείς στην Elpida Youth είμαστε πολύ περήφανοι για τη δεύτεροι χρονιά λειτουργίας της θεραπευτικής καλοκαιρινής κατασκήνωσης. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που μας βοήθησε να υλοποιήσουμε το στόχο μας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Read More

And More