Μαριάννα Γουλανδρή: Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη αποκαλύπτεται!

Πριν λίγο καιρό παρουσίασε τη δεύτερη συλλογή με μαγιό έχοντας στο πλευρό της πολλούς επώνυμους της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Μαριάννα Γουλανδρή, τη χαρισματική εγγονή της Μαριάννας Bαρδινογιάννη που μίλησε για όλα στο People.
Οι γονείς της Μαριάννας, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη και Tζορτζ Γουλανδρής, είναι Έλληνες, αλλά εκείνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη βρετανική πρωτεύουσα, στο Mayfair. Παρόλα αυτά δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και αποκαλύπτει: “Είμαι στην Ελλάδα όλο το καλοκαίρι, κάθε καλοκαίρι από τότε που ήμουν πολύ μικρή και έζησα και έξι μήνες εδώ όταν τελείωσα το λύκειο” και συμπληρώνει: “Το καλύτερό μου ήταν να μπαίνουμε σε ένα καράβι και να πηγαίνουμε σε πολλά διαφορετικά νησιά, σε κάποια από τα οποία μάλιστα κάναμε και κάμπινγκ με τους φίλους μου”.

Από πού αντλεί, όμως την έμπνευσή της;
“Με εμπνέουν πολλοί άνθρωποι, αλλά πρώτη από όλους είναι η μητέρα μου, που είναι ο βράχος μου κι ένας σπάνιος άνθρωπος. Θα ήθελα κάποια μέρα να γίνω σαν αυτήν. Και είναι και η γιαγιά μου, της οποίας η προσπάθεια και η αφοσίωση στο να βοηθάει τους άλλους με εμπνέουν στο να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Καθημερινή πηγή έμπνευσής μου είναι και όλοι οι στενοί μου φίλοι. Είναι όλοι πολύ δυναμικοί και ανεξάρτητοι. Είναι ωραίο να περιστοιχίζεσαι από τόσο δημιουργικά μυαλά”.
Τα έσοδα από την τελευταία της επίδειξη πηγαίνουν για δεύτερη χρονιά στο Σύλλογο Ελπίδα. Πόσο αναμεμειγμένη είναι η νεαρή σχεδιάστρια με τους σκοπούς του συλλόγου που ξεκίνησε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη;
“Με τα χρόνια, ασχολούμαι όλο και περισσότερο με το όραμα της γιαγιάς μου για την Ελπίδα. Ξεκινάω, μάλιστα, ένα νέο project αυτό τον καιρό, για το οποίο ακόμη δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα κάτι καινούριο έρχεται για το μέλλον του Συλλόγου. Η επόμενη γενιά θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και θα κάνει τη διαφορά”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More