Μαριάννα Γουλανδρή: Η επιστροφή στην Ελλάδα και το χριστουγεννιάτικο party που ετοιμάζει!

Μαριάννα Γουλανδρή: Η επιστροφή στην Ελλάδα και το χριστουγεννιάτικο party που ετοιμάζει! | tlife.gr

Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο και τη φωτογράφηση για την νέα της συλλογή κοσμημάτων, η Μαριάννα Γουλανδρή επέστρεψε στην Αθήνα και ετοιμάζεται για το επόμενο project της. Ενόψει, μάλιστα, των γιορτών έχει μπει και στο αντίστοιχο mood και είναι έτοιμη για τα φετινά Χριστούγεννά με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό και την κόρη της, την μικρή Χριστιάννα.

Και ενώ, οι γιορτές πλησιάζουν, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ετοιμάζει  το μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα οργανώσει και φέτος η Elpida Youth. Ο λόγος για το φιλανθρωπικό σωματείο που απαρτίζεται από τη νεολαία του Συλλόγου Ελπίδα και έχει ως στόχο την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Ταυτόχρονα, η Μαριάννα Γουλανδρή που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της γιαγιάς της και στηρίζει την κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελπίδα, ανυπομονεί και για το χριστουγεννιάτικο bazaar με σύνθημα Share the Love που διοργανώνει η «ΕΛΠΙΔΑ»  για 14η συνεχή χρονιά. Φέτος μάλιστα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα διεξαχθεί στις 4-5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Theoxenia στο Κεφαλάρι.

 

READ more