Μαριάννα Γουλανδρή: Ταξίδι στο Λονδίνο για καλό σκοπό! [pics]

Μπορεί πλέον η Μαριάννα Γουλανδρή να έχει μετακομίσει μόνιμα πίσω στην Ελλάδα, αλλά τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ταξιδεύουν αρκετά στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Το Λονδίνο μάλιστα είναι ένας από τους πιο συχνούς προορισμούς του ζευγαριού, καθώς για πολλά χρόνια έμεναν στην Μεγάλη Βρετανία.

Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην βρετανική πρωτεύουσα για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρευρεθεί σε ένα σημαντικό γεύμα για το Make A Wish, το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Μαριάννα Γουλανδρή έχει ιδιαίτερη φιλανθρωπική δράση, καθώς είναι από τα βασικά μέλη της Νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ, μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ που δραστηριοποιείται με στόχο την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Φυσικά και ως νέα μητέρα νιώθει ακόμη πιο ευαίσθητη απέναντι στα παιδιά. Έτσι όταν ένα από τα διασημότερα e-store στην Αγγλία την κάλεσε σε γεύμα για την υποστήριξη του Make A Wish δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί!

Read More

And More