Μαριάννα Κιμούλη: Έτσι απαντά η κόρη του Γιώργου Κιμούλη για την εμπλοκή του ονόματός του στο metoo

Η Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη μίλησε στη Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό ΟΚ! για το ελληνικό #metoo και την εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της. 

Πώς διαχειρίστηκε η νεαρή ηθοποιός όλη την ιστορία; «Είναι μια υπόθεση που αφορά τον πατέρα μου και τους δικηγόρους του. Για αυτό δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό. Θα πω απλά ότι το κοινωνικό σύνολο έχει ακόμη φύλο κι αυτό είναι αρσενικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο μόνος τρόπος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα. Δεν υπάρχει άλλη οδός.

Να πάψουν να υπάρχουν οι εξουσιαστικές σχέσεις, να σταματήσουμε να λέμε ο ένας είναι συνολικά καλύτερος από τον άλλον ή ο άλλος είναι πιο αδύναμος από κάποιον άλλον. Είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο εκεί. Γιατί δεν αφορά μόνο τους καλλιτέχνες, αφορά όλη την κοινωνία. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν έχει αντιμετωπίσει ένα είδος υποτίμησης μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα. Δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε» ανέφερε η 27χρονη Μαριάννα Κιμούλη.

Στην ερώτηση αν ένιωσε, ως κόρη, την ανάγκη να βγει μπροστά και με κάποιον τρόπο να προστατέψει τον πατέρα της από τα όσα ακούστηκαν, η Μαριάννα Κιμούλη απάντησε αρνητικά. «Όχι βέβαια. Ο πατέρας μου ξέρει να προστατεύει τον εαυτό του».

 

Read More

And More