Μαριάννα Κιμούλη: Φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Χυτήριο η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Παιχνίδια στη Σοφίτα”. Στη συγκεκριμένη παράσταση μια εκ των πρωταγωνιστών είναι και η Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη η οποία φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον χώρο της υποκριτικής.

Η νεαρή ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στον ρόλο της “Λιλιαν” αλλά και με την ευγένεια και τη γλυκύτητά της. Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοι και οι φίλοι της που έδωσαν το παρών προκειμένου να την απολαύσουν επί σκηνής ωστόσο ηχηρή ήταν η απουσία του πατέρα της Γιώργου Κιμούλη.

Η Μαριάννα Κιμούλη, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες επιλέγοντας ωστόσο να κρατά χαμηλό προφίλ ενώ ποτέ μέχρι σήμερα δεν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όνομα του πατέρα της για τη δική της ανέλιξη. Πρόσφατα μάλιστα η νεαρή ηθοποιός είχε ερωτηθεί και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη με την ίδια να απαντά πως αυτή είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και δε θα ήθελε να πάρει θέση.

Λίγα λόγια για την παράσταση “Παιχνίδια στη σοφίτα”

Κεντρικό θέμα της Χέλλμαν οι οικογενειακές σχέσεις – οι οποίες επανέρχονται διαρκώς στα έργα της• ωστόσο εδώ βασίζονται σ’ έναν ακραίο συναισθηματικό κανιβαλισμό. Δε μιλάμε πλέον γι’ αγάπη αλλά για κτητικότητα, όπου το αίσθημα ευτυχίας δύσκολα μπορεί ν’ ανθίσει. Ένα έργο μ’ έντονη κριτική απέναντι στις έμμονες προσκολλήσεις που δημιουργούν οι οικογενειακοί δεσμοί. Έτσι, τα «Παιχνίδια στη σοφίτα» γίνονται μια ιστορία για το τι συμβαίνει στους ενήλικες που ποτέ δεν ωριμάζουν, όταν ξαφνικά αφαιρείται η προστατευτική ασπίδα της αυταπάτης τους. Τα καλά κρυμμένα μυστικά εκτίθενται: απληστία, μοχθηρία και μίσος. Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα «παιχνίδια στη σοφίτα». Ό,τι ακολουθεί –το λαχάνιασμα του νυφικού πόθου, οι αμηχανίες της ανικανότητας, οι αποκαλύψεις της αιμομικτικής επιθυμίας– είναι τα στοιχεία αυτά που κάνουν το έργο μοναδικό.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More