Μαριάννα Λαιμού – Γουλανδρή: Παρουσίασε τη νέα της συλλογή – Οι επώνυμες κυρίες που έδωσαν το παρών

Ένα λαμπερό πάρτι με πολλά χαμόγελα και με ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30/3 σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, τα εγκαίνια του Pre-Easter Charity Pop Up Store που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Elpida Youth σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα attica και τα brands MARIANNA LEMOS, EMILY VAFIAS, KOKU CONCEPT και VST SA.

Με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και πολλά μέλη της Επιτροπής Elpida Youth, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια πραγματοποιώντας τις πασχαλινές τους αγορές προκειμένου να στηρίξουν τους σκοπούς του Σωματείου.

Η Μαριάννα Λαιμού-Γουλανδρή παρουσίασε τη νέα της συλλογή για την άνοιξη με πολλές διάσημες Ελληνίδες να βρίσκονται στο event. 

Ο φωτογραφικός φακό του TLIFE βρέθηκε στην εκδήλωση και μεταξύ άλλων απαθανάτισε τους: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Ιωάννα Μπούκη, Σάσα Σταμάτη και πολλούς ακόμη.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις στο Pre Easter Charity Pop Up Store θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More