Μαριάννα Παινέση στο TLIFE: Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο και τη βάφτιση της κόρης της

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Μαριάννα Παινέση για να είναι όλα τέλεια την ημέρα του γάμου της!

Το πανέμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της με θρησκευτικό γάμο – έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο – στις αρχές Ιουνίου, ενώ την ίδια ημέρα θα βαφτίσουν την μονάκριβη κόρη τους.

«Ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν αρχές Ιουνίου και η κόρη μας θα πάρει το όνομα Ριάννα – από τις δυο γιαγιάδες της» αποκάλυψε η Μαριάννα Παινέση στο TLIFE.

Αυτή την περίοδο, το όμορφο μοντέλο ετοιμάζει πυρετωδώς και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ξεχωριστή ημέρα, ενώ όπως αποκάλυψε στο TLIFE έχει ήδη βρει νυφικό, δημιουργίας του οίκου Bridal of Athens. 

«Δεν είμαι ιδιαίτερα αγχωμένη, είμαι σίγουρη για τη διαδικασία. Όσο πλησιάζει η μέρα θα υπάρχει μια μεγαλύτερη αναστάτωση να ετοιμαστούμε να είναι όλα ωραία. Σε γενικές γραμμές όλα πάνε μια χαρά. Αυτό το διάστημα κάνουμε πρόβα το μακιγιάζ, τα μαλλιά, το νυφικό» ανέφερε επίσης το μοντέλο.

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, το ζευγάρι θα ετοιμαστεί για καλοκαιρινές διακοπές, απολαμβάνοντας και λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. 

«Το πρόγραμμά μου είναι αρκετά γεμάτο και με φωτογραφίσεις και επειδή περνάω πολύ χρόνο με το μωρό, δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα τέτοιο project σε σταθερή βάση, αλλά ένα guest θα το έκανα» δήλωσε η Μαριάννα Παινέση στο ενδεχόμενο επιστροφής στο GNTM.

Η Μαριάννα Παινέση και ο σύζυγός της Προκόπης Ζορμπάς γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο, όπου εργαζόταν εκείνος και σιγά σιγά αναπτύχθηκε ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Ο ερχομός της κόρης τους τον Μάιο του 2021 επισφράγισε τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο!

Read More

And More