Μαριάννα Πολυχρονίδη: “Άφησα τα πάντα για να ακολουθήσω τον έρωτά μου στην Κρήτη”

Μια αποκαλύπτικη συνέντευξη παραχώρησε από κοινού με τον Ιβάν Σβιτάιλο η Μαριάννα Πολυχρονίδη. Η ηθοποιός παίζει μαζί του στην παράσταση “Βιολιστής στη στέγη”. Με τον ρόλο της μοιράζεται ένα σημαντικό κοινό στοιχείο, όπως εξηγεί στο περιοδικό ΟΚ!. Τόσο η Χόντελ – ο ρόλος της στην παράσταση- όσο και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, εγκατέλειψαν κάποια στιγμή τα πάντα κι έφυγαν μαζί με τον έρωτά τους.

“Η Χόντελ εγκαταλείπει τους γονείς της για να ακολουθήσει τον έρωτά της. Μπορώ να πω πως έχω ομοιότητες, γιατί κι εγώ άφησα τα πάντα για να ακολουθήσω τον έρωτά μου στην Κρήτη. Αλλά τελικά εγώ γύρισα, ενώ η Χόντελ έμεινε εκεί”, λέει στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη η ηθοποιός.

“Είχα έναν μεγάλο έρωτα στην Κρήτη και νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα είμαι μια χαρά. Έκανα το πείραμα να πάω μόνιμα εκεί και είδα ότι δεν πέτυχε. Δεν ήμουν καλά μακριά από τη δουλειά μου. Συνειδητοποίησα ότι, αν μείνω καιρό εκτός, δεν θα μου κάνει καλό ψυχολογικά. Θα ήταν αλλιώς να μείνω εκτός αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου. Διαφορετικά δεν μπορώ. Η δουλειά είναι εθισμός. Τελικά έπειτα μετά από λίγους μήνες” εξηγεί η Μαριάννα Πολυχρονίδη για τον λόγο που την έκανε τελικά να επιστρέψει.

“Θυμάμαι, μόλις είχαν τελειώσει τα “Μυστικά της Εδέμ”, υπήρχε δημοσιότητα γύρω από μένα και είχε δοθεί μεγάλη έκταση στην απόφασή μου να φύγω στην Κρήτη. Επειδή μου αρέσει να είμαι ειλικρινής το είχα πει ανοιχτά: Είμαι ερωτευμένη και θέλω να φύγω. Όταν όμως γύρισα δεν είπα γεια σας γύρισα πίσω. Έπρεπε να ξαναρχίσω από την αρχή”, λέει η ίδια.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More