Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Αγκαλιά στο θέατρο![pics]

Βραδιά θεάτρου για το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο λόγος φυσικά για την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου που άφησαν την κορούλα στο σπίτι και βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «διπλή ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις, τόσο με τον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στις σειρές «Συμμαθητές» και «Κάτι κουρασμένα παλικάρια», αλλά και τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χθεσινή βραδιά. Φυσικά, στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου.

Το γνωστό ζευγάρι, μπορεί, μάλιστα, να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, λόγω των γυρισμάτων στον Ant1 (η Μαριάννα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και ο Αλέξανδρος στη σειρά «Επιστροφή»), ωστόσο, βρίσκει πάντα χρόνο για να τιμήσει καλούς φίλους και συνεργάτες, αλλά και να απολάυσει αγαπημένες παραστάσεις στο θέατρο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μάριος Αθανασίου) είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους (Τζόυς Ευειδή και Βίκυ Κάβουρα)!

Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνάει στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινάει ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς (Χάρης Ασημακόπουλος & Χάρης Γρηγορόπουλος) όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος (Σπύρος Πούλης).

Μια κωμωδία με ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που οδηγούν σε ένα ξεκαρδιστικό θέαμα.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More