Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Μαζί στην γιορτή του Ant1! [pics]

Μπορεί οι δύο τους να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια να δίνουν συνεντεύξεις, όμως είναι μαζί και αγαπημένοι. Ο λόγος για την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου, οι οποίοι είναι 8,5 χρόνια παντρεμένοι, με τον έρωτά τους να παραμένει αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου. Η κόρη τους, Χρυσηίδα, είναι ότι πολυτιμότερο έχουν και φυσικά αποτελεί την μοναδική τους προτεραιότητα.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την μικρή μακριά από τα φώτα και τις κάμερες και συνεπώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ το πρόσωπό της. Η πριγκίπισσά τους έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της, καθώς της αρέσει να ζωγραφίζει, να χορεύει και να τραγουδά. Η Χρυσηίδα λατρεύει να πηγαίνει τόσο στα γυρίσματα των γονιών της όσο και στις θεατρικές παραστάσεις που εκείνοι πρωταγωνιστούν.  Σε λίγες μέρες η μικρή θα συμπληρώσει τα 8 της χρόνια και οι γονείς της ανυπομονούν για εκείνη τη στιγμή.

Μολονότι, το ζευγάρι δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αυτή τη φορά θέλησαν να κάνουν μια εξαίρεση. Έτσι λοιπόν βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αnt1, αφού και οι δύο συμμετέχουν στις σειρές του σταθμού. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τα βλέμματα μαγνήτισε η ηθοποιός με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More