Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε νυχτερινή έξοδο [pics]

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε νυχτερινή έξοδο [pics] | tlife.gr

Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος και η σχέση τους μέσα στον χρόνο παραμένει δυνατή και αναλλοίωτη! Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι. Τον Οκτώβριο έχουν επέτειο, αφού γιορτάζουν τα 8 χρόνια του γάμου τους. Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2011 όταν το ζευγάρι επισφράγισε τον θυελλώδη έρωτά του με τον καλύτερο τρόπο. Ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μπορεί η κόρη τους να είναι 7.5 χρονών, όμως το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατά την ισορροπία στην σχέση του και να ξεπερνά κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύπτει στη σχέση τους. Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Τα Φτερά του έρωτα», όμως η φλόγα του έρωτά τους άρχισε να ανάβει στη «Βέρα στο Δεξί». Το ζευγάρι είχε καθημερινά κοινές σκηνές και μέρα με τη μέρα γνωρίζονταν όλο και περισσότερο.

Ο Αλέξανδρος σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει για την Μαριάννα πως είναι ένα πλάσμα που δεν θέλεις να χάνεις από τα μάτια σου. Έτσι και αυτός, από το 2004 που ήταν το πρώτο επεισόδιο της «Βέρας στο Δεξί» μέχρι και σήμερα δίνει απόλυτη προτεραιότητα τόσο στη γυναίκα της ζωής του, Μαριάννα όσο και στην μοναχοκόρη τους. Η μικρή Χρυσηίδα έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της και εκείνος με την σειρά του δεν μπορεί να της χαλάσει κανένα χατήρι.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κλείσει την εβδομάδα του με τον καλύτερο τρόπο και έτσι βρέθηκε στον «Ρυθμό Stage» και απόλαυσε την μουσικοθεατρική παράσταση «Το Φαλιμέντο του Κόσμου». Μαζί με το ζευγάρι ήταν και οι συνεργάτες της ηθοποιού από την  σειρά που πρωταγωνιστεί «Γυναίκα χωρίς Όνομα».

Δες τις φωτογραφίες:

Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Βασίλης Μίχας

Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα  Τουμασάτου

Φωτογραφίες: NDP

READ more