Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Βραδινή έξοδος για χάρη της κόρης τους! [pics]

Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο λόγος για την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δίνουν συχνά το “παρών” σε δημόσιες εκδηλώσεις, αδιαφορώντας έτσι για τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Ant1, “Γυναίκα χωρίς Όνομα“, δεδομένου ότι έχει μια αυξημένη επαγγελματική καθημερινότητα, λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, φροντίζει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της όσο πιο παραγωγικά γίνεται, παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις, ακούγοντας τους αγαπημένους της καλλιτέχνες στις μουσικές σκηνές που εμφανίζονται ή κάνοντας όμορφα πράγματα με την κόρη της.

Η 7,5 ετών Χρυσηίδα είναι ότι πολυτιμότερο έχουν και αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζουν να μην της χαλάνε κανένα χατήρι. Οι διακοπές των Χριστουγέννων έχουν αρχίσει και η οικογένεια Σταύρου βρέθηκε στο Tae Kwon Do προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση “Η Χιονάτη στον Πάγο“. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι, το οποίο όμως πόζαρε χωρίς την κόρη του.

Η αλήθεια είναι ότι η αγαπημένη ηθοποιός έχει αναφέρει πολλές φορές σε διάφορες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ότι δεν θέλει να εκθέτει την κόρη της στην δημοσιότητα, έτσι ώστε να είναι ασφαλής και προστατευμένοι από τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More