Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για το αγαπημένο ζευγάρι! [pics]

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Και οι δύο ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα διακριτικοί, ενώ προσπαθούν, όσο μπορούν, να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το βράδυ της Τρίτης, ο φυτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε κοινή έξοδό τους μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου βρέθηκαν στον θερινό θέατρο Λαμπέτη, όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα «Η μικρή μας Πόλη» του Thordon Wilder.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, με οδηγό την ιστορική μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη, ενώ αμέσως μετά το τέλος της βρέθηκαν στο φουαγιέ και συνάντησαν τους συντελεστές, του συνεχάρησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς την θεατρική αφήγηση του έργου έχει αναλάβει ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ σ’ αυτό συμπράττει ένας έμπειρος θίασος, ενώ συμμετέχουν απόφοιτοι και μαθητές της δραματικής σχολής «Ίασμος»

Δες τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία υπογράφει τη μουσική επένδυση της παράστασης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More