Site icon TLIFE

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να αναλάβει τέτοια ευθύνη»

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, «Μόλις Χθες» στην οποία πρωταγωνιστεί…

«Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη φράση «καθημερινατζού» ή «έλα μωρέ, αυτή έπαιζε κάθε μέρα στην τηλεόραση, αυτή θα δούμε;». Το καθημερινό σίριαλ το έχουν σνομπάρει πολλοί. Συνάδελφοί μας θεωρούν ότι είναι σπουδαιότεροι, διότι παίζουν σε εβδομαδιαίο σίριαλ είτε στο θέατρο», ξεκαθάρισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Όσο για τις επαγγελματικές προτάσεις που απέρριψε, η ηθοποιός δήλωσε: «Υπήρξε μία περίοδος που είχα κάποιες προτάσεις τηλεοπτικές, αλλά δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη. Είχα πρόταση να αναλάβω εκπομπή Σαββατοκύριακου. Για καθημερινή εκπομπή είχε γίνει συζήτηση, όχι πρόταση. Φυσικά και το φοβήθηκα», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Όσο για τις αλλαγές που είδε ξεκινώντας, ψυχοθεραπεία, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Βρήκα ένα τρόπο να επικοινωνώ με το κέντρο μου… Είχα ξεχάσει να με φροντίζω όπως μου αξίζει. Έχασα βάρος, σκοπεύω να κάνω κι άλλα στο μέλλον, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτό, νιώθω πολύ καλύτερα», αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Mega.

© 2024 tlife.gr