Μαριάννα Τουμασάτου: Δημοσίευσε ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την κόρη της

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της χώρας μας και παρά της αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τώρα μάλιστα που έχει αναλάβει και την δική της εκπομπή. παραμένει μια αφοσιωμένη μανούλα. Απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού παραμένει η κόρη της Παναγιώτη – Χρυσιήδα την οποία είχε αποκτήσει με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου.

Οι δυο ηθοποιοί φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που στα social media προτιμούν να προβάλλουν κυρίως ότι έχει να κάνει με την δουλειά τους ενώ ελάχιστες είναι οι φορές που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με την Παναγιώτα – Χρυσηίδα που σήμερα είναι 10 χρονών.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε την διαφορά, καθώς δημοσίευσε μια πολύ σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσάς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Δείτε την δημοσίευση της Μαριάννας Τουμασάτου στη gallery που ακολουθεί, μαζί με μερικές ακόμη σπάνιες φωτογραφίες της αξιολάτρευτης, Χρυσηίδας.

Read More

And More