Μαριάννα Τουμασάτου: Έκανε πρεμιέρα με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου στο πλευρό της [pics]

Βραδιά θεάτρου ήταν η χθεσινή για τους celebtities! Πολλά ήταν το πρόσωπα που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Διάνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Νούρα,ένα πένθιμο μπλουζ” με πρωταγωνιστές την Μαριάννα Τουμασάτου, την Ανδριάννα Μπάμπαλη, τον Γιάννη Χαντέλη και την Θεώνη Φύτρου. Πρόκειται για μια διπλή οδύσσεια, του δυτικού ανθρώπου που τα έχει «όλα» και των προσφύγων, των «απόβλητων» του συστήματος.

Όπως πάντα έτσι και χθες, ο σύζυγός της Μαριάννας Τουμασάτου, Αλέξανδρος Σταύρου, βρισκόταν στο πλευρό της! Οι δυο τους παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, με τον έναν να στηρίζει πάντα τον άλλον τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Φυσικά, στο θέατρο Διάνα βρέθηκαν και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι της ταλαντούχας ηθοποιού, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση και φυσικά να της χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η ηθική τελειότητα μοιάζει να είναι ο οδηγός στη ζωή του ενός ήρωα (Αλέξανδρος), αλλά δυστυχώς η ζωή πολλές φορές μας γεμίζει ψευδαισθήσεις προερχόμενες από το συλλογικό ασυνείδητο που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε, και σε έναν τέτοιο σκόπελο σκοντάφτει ο Αλέξανδρος. Παράλληλα, οι κεντρικές ηρωίδες μας (Μητέρα της Νούρα και η Νούρα) αποζητούν, όχι το δυτικό όνειρο όπως κάνουν οι μετανάστες, αλλά μία ανθρώπινη ζωή.

Μια ζωή δίχως διώξεις, εγκλήματα και πολέμους. Όπως λέει, η Νούρα μας: «μαμά στις χούφτες μου έχω φυλάξει λίγο ήλιο». Αυτόν τον ήλιο αποζητούν. Στο έργο αυτό μας παρουσιάζεται μία διπλή Οδύσσεια: Του δυτικού ανθρώπου που τα έχει «όλα» και στέκεται θύμα αυτής της ιδανικής συνθήκης και των προσφύγων που, η ζωή τους μοιάζει το απόβλητο ενός συστήματος που δεν δείχνει στάλα συμπόνιας.

Δες φωτογραφίες:

Γρηγόρης Τουμασάτος-Μαριάννα Τουμασάτου-Αλέξανδρος Σταύρου

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μαριάννα Τουμασάτου

Πέγκυ Ζήνα, Μαριάννα Τουμασάτου

Γιώργος Γεροντιδάκης-Μαρία Μπεκατώρου-Μαριάννα Τουμασάτου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More