Μαριάννα Τουμασάτου: «Ένας άνθρωπος που έχει αποδεδειγμένα πράξει βιασμούς μπορεί να πάει σπίτι του και να πιει καφέ»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

Η Μαριάννα Τουμασάτου επικοινώνησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και μίλησε για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο καταδικασμένος για δύο βιασμούς σκηνοθέτης και ηθοποιός.

«Δεν έχω καμία γνώση των νομικών ούτε μπορώ να σταθώ απέναντι σε κάποιον νομικό, ο οποίος μπορεί να μου πει αποστομωτικά πράγματα για το πώς έχει τηρηθεί το γράμμα του νόμου. Βεβαίως αυτά που θα έγιναν δεν θα είναι παράτυπα. Αν ήταν θα μιλούσαμε τώρα για ένα πραξικόπημα, για μία χούντα, δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν μαζευτεί τόσος κόσμος στα social media που φωνάζει ότι ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί, που αποδεδειγμένα πράξει βιασμούς απέναντι σε ανήλικα ότι μπορεί να πάει σπίτι του, να πιει καφέ, να δει τους φίλους του, να έχει τα ίδια δικαιώματα με κάποιον που δεν έχει βιάσει, δεν έχει κακοποιήσει, δεν έχει ενοχλήσει. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί. Το δόκιμο δεν είναι να κλαίνε παιδιά βιασμένα, παιδιά ταλαιπωρημένα, παιδιά που δεν θα ξαναγυρίσουν στην παιδικότητά τους, παιδιά που έχουν καταστρέψει τις ζωές τους για πάντα να φοβούνται. Δηλαδή τον γνωστό βιαστή τον αφήνουν έξω; Να μαζέψουμε μόνο τον άγνωστο;» τόνισε κατηγορηματικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More