Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια φωτογραφία του αδερφού της και οι ευχές για τα γενέθλιά του

Η Μαριάννα Τουμασάτου μπορεί προς το παρόν να απέχει από την τηλεόραση, όμως σύντομα αναμένεται να επιστρέψει έχοντας αυτή τη φορά ρόλο παρουσιάστριας.

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή “Το Πρωινό” πριν από λίγο καιρό, η αγαπημένη ηθοποιός έχει συμφωνήσει να παρουσιάσει ένα real life πρόγραμμα με τίτλο “Η φωτογραφία τη ζωής σου”. Μετά την επιτυχημένη πορεία της ως ηθοποιός, έφτασε η στιγμή να δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό. Η ίδια δεν έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτό, μιας και προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους σε κάθε τομέα της ζωής της.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram, δεν μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, χθες ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την αγαπημένη ηθοποιό.

Ο αδερφός της, Γρηγόρης, είχε γενέθλια και εκείνη θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία του. “Εε λοιπόν αυτά τα μάτια έχουν γενέθλια σήμερα! Και ναι είναι ο αδερφός μου, Γρηγόρης Τουμασάτος”, σημείωσε στη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More