Μαριάννα Τουμασάτου: Η συμμετοχή στην συναυλία ειρήνης και η απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Καλεσμένη στο “Στούντιο 4” ήταν σήμερα το μεσημέρι η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην χθεσινοβραδινή συναυλία ειρήνης που συμμετείχε και τις αντιδράσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες γύρω από αυτή.

«Ήμουν στη συναυλία χθες. Είναι από αυτά που πια θα περάσουν πολλά χρόνια, θα γυρνάς και θα λες “ήμουν εκεί”. Ήταν μια συναυλία που είχε πάρα πολλούς ανθρώπους, πάνω από 20000 άτομα. Ήταν και λίγο δύσκολο να μαζευτεί τόσος κόσμος γιατί δεν πολυδιαφημίστηκε αλλά καταφέραμε και είχαμε πολύ κόσμο γιατί πιστεύω ότι είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ειρήνη είναι η απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση» είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου για την συμμετοχή της στη συναυλία ειρήνης.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες από κάποιους στην ανακοίνωση της συναυλίας αυτής λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που δημιουργήθηκε αυτό το θέμα αφού όλοι είναι εναντίον του πολέμου.

«Το διαίρει και βασίλευε το έχουμε λίγο στο πνεύμα μας. Νομίζω όμως ότι όλο αυτό έγινε γιατί προλάβανε οι μεν και δεν προλάβανε οι δε. Οπότε, είπαν οι δε, “ας καταργήσουμε αυτό που πρόλαβαν οι άλλοι”. Γιατί; Όλοι μαζί είμαστε εναντίον του πολέμου. Του οποιοδήποτε πολέμου είτε τον προκαλεί ο Πούτιν που είναι ένας άνθρωπος ψυχασθενής, είναι προφανές αυτό αλλά τα ίδια προβλήματα έχουν και στην Αμερική και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Τώρα ξαφνικά είδαμε την Τουρκία ότι θέλει να κάνει τον διαμεσολαβητή. Να μουρλαθούμε τελείως; Έχουν μπει στην Κύπρο και ξαφνικά κάνουν ότι είναι τι; Υπέρμαχοι της ειρήνης; Είμαστε λίγο σαν κάτι να έχουμε πάρει, μια ουσία. Να την πάρουμε παιδιά αλλά να πάρουμε όλοι την ίδια για να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Είμαι θυμωμένη γιατί θα πρέπει να θυμώνουμε για να πούμε “μέχρι εδώ ο πόλεμος”.

Ποιο στρατόπεδο λέει ναι στον πόλεμο; Αν υπάρχει τέτοιο στρατόπεδο να μου το δείξετε να πω ότι είμαι εναντίον του. Αυτό όμως που γινόταν χθες ήταν εναντίον του πολέμου. Τώρα, αν υπάρχουν και πέντε πολεμοχαρείς, ε, ώρα καλή στην πρύμη τους και αέρα στα πανιά τους» είπε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο, η Μαριάννα Τουμασάτου εξήγησε πως όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να λένε την γνώμη τους και τα πιστεύω τους εφόσον τους δίνεται δημόσιος λόγος για να περνάνε μηνύματα υπέρ της ειρήνης όπως αυτό που ήθελε να περάσει η χθεσινοβραδινή συναυλία.

Read More

And More