Μαριάννα Τουμασάτου: Με τον σύζυγο και τον αδελφό της στην πρεμιέρα της! [pics]

Πρεμιέρα με έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου το βράδυ της Δευτέρας και εντυπωσίασε. Η αγαπημένη ηθοποιός συναντήθηκε θεατρικά με την Αντριάνα Μπάμπαλη στην παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» στο θέατρο Διάνα και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Στο πλευρό της φυσικά, βρέθηκαν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και η οικογένειά της. Από τους πρώτους που είδαμε στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου, που στηρίζει πάντα την σύζυγό του σε όλα. Ενώ, το «παρών» έδωσε και ο αδελφός της Μαριάννας, Γρηγόρης Τουμασάτος.

Γρηγόρης Τουμασαάτος, Μαριάννα Τουμασάτου

Ο Γρηγόρης Τουμασάτος είναι επίσης ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τμήμα Ηθών», «Ψίθυροι Καρδιάς», «Βέρα στο Δεξί», «Ελλάς το μεγαλείο σου», «Cheek to cheek» και «Ο Γητευτής».

Μαριάννα Τουμασάτου, Αλέξανδρος Σταύρου

Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τα παιδικά της χρόνια μαζί με τον αδελφό της: «Στο σπίτι ήταν μια πολύ συνηθισμένη εικόνα να υποδύεσαι κάποιο ρόλο. Παίζαμε και φτιάχναμε παραστάσεις. Ήμασταν τυχερά παιδιά, γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Πολύ γελαστά και κεφάτα. Με πολύ παιχνίδι και καρναβάλι. Νιώθω τυχερή. Το γέλιο και το χιούμορ είναι από τα βασικότερα συστατικά της οικογένειας όπου μεγάλωσα».

Γρηγόρης Τουμασαάτος, Μαριάννα Τουμασάτου, Λούκα Κατσέλη, Λόλα Νταϊφά

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η ηθική τελειότητα μοιάζει να είναι ο οδηγός στη ζωή του ενός ήρωα (Αλέξανδρος), αλλά δυστυχώς η ζωή πολλές φορές μας γεμίζει ψευδαισθήσεις προερχόμενες από το συλλογικό ασυνείδητο που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε, και σε έναν τέτοιο σκόπελο σκοντάφτει ο Αλέξανδρος.

Παράλληλα, οι κεντρικές ηρωίδες (Μητέρα της Νούρα και η Νούρα) αποζητούν, όχι το δυτικό όνειρο όπως κάνουν οι μετανάστες, αλλά μία ανθρώπινη ζωή. Μια ζωή δίχως διώξεις, εγκλήματα και πολέμους. Όπως λέει, η Νούρα: «μαμά στις χούφτες μου έχω φυλάξει λίγο ήλιο».

Αυτόν τον ήλιο αποζητούν. Στο έργο αυτό μας παρουσιάζεται μία διπλή Οδύσσεια: Του δυτικού ανθρώπου που τα έχει «όλα» και στέκεται θύμα αυτής της ιδανικής συνθήκης και των προσφύγων που, η ζωή τους μοιάζει το απόβλητο ενός συστήματος που δεν δείχνει στάλα συμπόνιας.

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More