Exclusive!

Μαριάννα Τουμασάτου: Πού την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE;

Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει επιστρέψει τηλεοπτικά την τρέχουσα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν υποδύεται κάποιο ρόλο αλλά είναι παρουσιάστρια της εκπομπής “Η φωτογραφία της ζωής μου”. Η ηθοποιός ταξιδεύει στο χρόνο μαζί με τους καλεσμένους της και τους ξυπνά ξεχωριστές αναμνήσεις.

Με αφορμή το φλέγον ζήτημα με τις καταγγελίες που ταλανίζει το χώρο του θεάτρου, η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Το Πρωινό”, δε δίστασε να πάρει θέση και να ταχθεί στο πλευρό των θυμάτων, ξεσπώντας κατά των θυτών. 

Είχαν μία αυτοκρατορική παράκρουση. Αυτοί οι άνθρωποι που τα έκαναν αυτά αισθάνονταν πάρα πολύ σπουδαίοι και γι’ αυτό είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δεν θεωρούσαν ότι αξίζει κανένας άλλος πέραν αυτών. Είναι άνθρωποι με πολύ σοβαρά και βαθιά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος.

Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει αυτά που κάνει σε άλλους ανθρώπους, για να μην το πάμε στο γηπεδικό, ότι θέλει σφαλιάρες, σίγουρα θέλει γιατρό. Πολλά είχαμε ακούσει. Αν ο άνθρωπος που το έχει υποστεί δεν είναι έτοιμος να το επικοινωνήσει κάτι, πώς θα βγω να πω εγώ κάτι; Εγώ έχω μαλώσει με γονιό που έδερνε το παιδί του. Δεν είναι όμως απαραίτητο να μπορείς να παρέμβεις“, είχε χαρακτηριστικά αναφέρει. (Δες εδώ όλα όσα είχε δηλώσει)

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαριάννα Τουμασάτου κατά την έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας για επαγγελματικούς λόγους. Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε το Ζάππειο μαζί με τους συνεργάτες της για τις ανάγκες ενός γυρίσματος. 

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More