Μαριάννα Τουμασάτου: Πρεμιέρα με τον σύζυγο της και την κουμπάρα τους στο πλευρό της! [pics]

Πρεμιέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Μαριάννα Τουμασάτου και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Όταν σβήνουν τα φώτα του Τζακ Σάρκεϋ” σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ανέβηκε στη σκηνή και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φυσικά στις πρώτες θέσεις του θεάτρου βρέθηκαν για να την απολαύσουν ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου και η κουμπάρα τους Ηρώ Λούπη.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο! Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα «Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!»

Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί.

Κωμωδία εκρηκτική , χωρίς ανάσα από έκπληξη και γέλιο!

Παίζουν

Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Μάριος Αθανασίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τζένη Διαγούπη, Πηνελόπη Πλάκα, Ματίνα Νικολάου, Φραγκίσκος Γιάννης, Εύη Δαέλη, Νίνα Έππα

Δες φωτογραφίες:

Βαλέρια Κουρούπη, Μάριος Αθανασίου, Κωνσταντίνα Κλαψινού

Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Ηρώ Λούπη

Αλίνα Κωτσοβούλου με τον σύζυγό της

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More