Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Brunch με κοσμικές παρουσίες για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Η τέχνη στηρίζει τον εθελοντισμό και ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας γλύπτης Τάκης, θέλοντας να στηρίξει το έργο της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, πρόσφερε 2 πρωτοποριακά του έργα διαστάσεων 50χ70 με τίτλο «Μαγνητικοί Τοίχοι – Τέταρτη Διάσταση», που πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελλάδα και 50 έργα διαστάσεων 10χ10χ8 με τίτλο «Θεραπευτικά εργαλεία» για αυτόν τον ξεχωριστό σκοπό. Τα έργα παρουσιάστηκαν και διατέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες το μεσημέρι ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο εστιατόριο Zonar’s.

Στην εκδήλωση παρευρέθη η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον γλύπτη Τάκη για τη στήριξή του στον ιερό σκοπό του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην κοινωνική του ευαισθησία και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο του.


Πέγκυ Φιλίππου, Βίκυ Φιλίππου, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Αικατερίνη Μεταξωτού, Ειρήνη Χαραγκιώνη.

Το “παρών” στην εκδήλωση για να την τιμήσουν έδωσαν η Μαρινέλλα, η Έλενα Λυμπέρη, η Λίζα Έβερτ, ο τεχνοκριτικός, κύριος Νίκος Σταθούλης, ο οποίος παρουσίασε εν συντομία στους προσκεκλημένους το έργο του μεγάλου μας καλλιτέχνη και πολλοί ακόμη.

Υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’, κυρία Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου.

Δες φωτογραφίες:

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δέσποινα Αποστολάκη
Σάνα Παπαδήμου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Αφροδίτη Πλακιωτάκη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έλενα Λυμπέρη, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου
Αλεξία Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Αντσακλή Δοξιάδη
Μαρινέλα, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Λίζα Έβερτ, Αικατερίνη Λαλαούνη, Κατλήν Μακροπούλου
Ιωάννα Γκελεστάθη, Τζωρτζίνα Έλληνα
Αγγελική Τσίγκα, Άννυ Πετράκη

Read More

And More