Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Έγινε μέλος του ΔΣ του “Hellenic Initiative”!

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Έγινε μέλος του ΔΣ του “Hellenic Initiative”! | tlife.gr

Μέλος του Διοικητικό Συμβούλιο  και της Εκτελεστικής Επιτροπής του “Hellenic Initiative” έγινε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τιμήθηκε με μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη συμβολή και το έργο της μέσω του Οράματος Ελπίδας!

Η μακροχρόνια δέσμευση της κυρίας Βαρδινογιάννη στην υποστήριξη και την αλλαγή της ζωής όσων το έχουν ανάγκη μέσα από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αποτελεί μια εμπνευσμένη πρωτοβουλία, αποδεικνύοντας πως μέσα από την αποφασιστικότητα και τη δύναμη της θέλησης δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να επιτευχθεί από την φιλανθρωπία.

Μια από τις βασικές προτεραιότητες του ΤΗΙ είναι η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην οικονομική κρίση, ειδικά όταν οι δυσμενείς επιπτώσεις της κρίσης επικεντρώνονται δυσανάλογα στα παιδιά.  Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η Ελληνική Πρωτοβουλία έχει βοηθήσει καταλυτικά οργανισμούς οι οποίοι στοχεύουν στην υποστήριξη και την ανάκαμψη της Ελληνικής κοινωνίας. Υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που βρίσκουν ένα καινοτόμο τρόπο ώστε να προσφέρουν απτές λύσεις για προβλήματα της χώρας, το ΤΗΙ έχει μια μακρά παράδοση συνεργασίας με ΜΚΟ και νεοφυείς επιχειρήσεις, βοηθώντας τους να προσφέρουν στην κοινωνία.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία και οι Σύλλογοι «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχουν ήδη ενώσει αρκετές φορές τις δυνάμεις τους, ώστε να υπηρετήσουν την ελληνική κοινωνία, με προγράμματα όπως το «Elpida Youth»  Summer Camp.

Μέσα από το έργο της με την «ΕΛΠΙΔΑ», το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και μέσω του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», αλλά και της αποστολής της ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, η κυρία Βαρδινογιάννη αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αλτρουισμού και φιλανθρωπίας.  Η σπουδαία πορεία των φορέων που έχει ιδρύσει είναι ενδεικτική της απτής συνεισφοράς τής στην Ελληνική κοινωνία

Η Ελληνική Πρωτοβουλία προσβλέπει στη συμβολή της κ. Βαρδινογιάννη στην προώθηση της αποστολής του THI.

READ more