Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η μοναδική τούρτα έκπληξη που έστειλε στη Σάσα Σταμάτη για τα γενέθλιά της! (pics,vid)

Η Σάσα Σταμάτη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και δέχθηκε στο γραφείο της στην εφημερίδα Παραπολιτικά, την πιο όμορφη έκπληξη από ένα υπέροχο άνθρωπο!

Όταν η Σάσα άνοιξε το κουτί αντίκρισε την τούρτα που θα ήθελε να έχει στα γενέθλιά της, κάθε γυναίκα! Από ποιον όμως ήταν η τούρτα έκπληξη;

Η  Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έστειλε στη Σάσα μια εκπληκτική τούρτα σε σχήμα της διάσημης κλασικής τσάντας Chanel, σε κόκκινο χρώμα! Η δημοσιογράφος ήρθε πιο κοντά με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όταν εκείνη στις καταστροφές από τις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, είχε σπεύσει να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής. Αυτή η κίνηση της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Unesco, είχε συγκινήσει πολύ τη δημοσιογράφο που μεγάλωσε και μένει στην περιοχή.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνεχίζει ακόμα και σήμερα να βοηθάει τους κατοίκους της Μάνδρας, και εκείνοι την θεωρούν ως τον φύλακα άγγελό τους!

Η Σάσα έβγαλε για λίγο τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό και πόζαρε με την υπέροχη τούρτα της που ήταν μια δημιουργία της Μάνιας Ντέλου.

Δες φωτογραφίες και βίντεο

Read More

And More